Eşimden Boşanmak İstemiyorum
Eşimden Boşanmak İstemiyorum Ne Yapmalıyım?

Eşimden Boşanmak İstemiyorum

Eşimden boşanmak istemiyorum diyen günümüzde pek çok eş bulunuyor olmasıyla beraber, genel itibariyle bu tip anlaşmazlıklar durumunda evlilikler boşanmayla sona erebiliyor. Eşimde ayrılmak istemiyorum diyorsanız, kontrolü elinize almanızın gerektiğinin bilincinde olmalısınız.

Eşinizle tartışıyor, sorun yaşıyor veya onunla ortak noktaları paylaşamıyorsunuz fakat boşanmak da istemediğinizden dolayı kaybetmek istemiyorsunuz.

Evliliğinizi objektif bir bakış açısıyla gözden geçirmek yapmanız gereken ilk adım oluyor. Boşanmak istemiyorum düşüncesiyle değil de hem eşiniz hem de kendi açınızdan evliliğinize karşı bir yorum yaptığınız durumda, eşinizle içinde bulunduğunuz kötü durumdan çıkabilmeniz çok daha kolay bir hale gelecektir.

Doğru adımların atılması sayesinde evliliğiniz boşanma aşamasında değil, mutluluk aşamasında karşılıklı olarak isteklerinizin gerçekleşeceği şekilde olacaktır.

Boşanmamak için Yapılması Gerekenler

Eşler, özellikle evlilikte birbirlerine karşı sorumluluk içerisindedirler. Eşinizi sizden iyi tanıyabilen kimse olmayacağından dolayı evliliğin boşanma aşamasına gelmesinin önüne geçebilmek adına eşinizle konuşmalısınız. Eşinizden ne istediğinizi anlatmalı ve onun da sizden beklentilerini dinlemelisiniz.

Evliliklerde, aşkı bitiren ve boşanma noktasına evliliğin gelmesini sağlayan en önemli detaylardan biri sevgiyi gösterememe durumudur. Eşinize olan sevginizi özel zamanlarda gösterebilirsiniz. Boşanmak istemiyorum ne yapmalıyım düşüncesiyle merak içerisinde olanlar, eşlerinin beklentilerini karşılayacak şekilde gerek gün içerisinde gerekse de baş başayken ilişkilerine anlam kazandırmalılar.

Çalışırken bir mesaj atmak evliliğin boşanma aşamasına gelmesinin önüne geçebilecek çok küçük bir detaydır. Eşinizden boşanmak istemiyorsanız, ona aklında olduğunu gösterecek küçük sürprizler yapabilirsiniz.

Eşinizle Hiç Yapmadıklarınızı Yapın

Eşimden boşanmak istemiyorum diyorsanız ona verdiğiniz değeri davranışa dökmelisiniz ve mümkün olduğunca tartışmalardan uzak durmalı, hatta hiç tartışmamalısınız. Güne güzel bir nescafe ile birlikte onunla birlikte başlayabilirsiniz.

Daha önce hiç yapmadığınız bir gün başlangıcı, gün sonu veya gün ortası kaçamakları yapabilirsiniz. Boşanma aşamasına gittiğini düşündüğünüz ilişkide verdiğiniz değeri göstermek kesinlikle bu düşüncenin ortadan kalkmasını sağlayacaktır.

Biz duygusunu eşinize yansıtmayı başardığınız anda ilişkinizin de kurtulduğunu göreceksiniz. Eşinize olan sevginizi göstermek için ani sarılmalar yapabilirsiniz. Ona dokunmaktan hiçbir zaman korkmamalısınız ve cesaretli olmalısınız. Eşinizle aranızda olan ilişkiyi kuvvetlendirmeniz ilişkinize ekstra bir puan kazandıracaktır.

Evlilik hakkında doğru ve isabetli kararlar almanızda ve evliliğinizi kurtarmanızda yardımcı olacak harika bu kitabı (Tıkla İncele) tavsiye ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir