İstenilen Kadın Olmanın Yolları

İstenilen Kadın Olmanın Yolları

Bazı kadınlar iş hayatlarında güzel bir kariyere sahip olsa da bunu iyi bir ilişki ile taçlandıramazlar.  Beraber oldukları erkekler bazen başka yollara gidebilir ya da böyle bir erkek hiç bir zaman olmayabilir.

Bunun kadının başarısıyla ve aklıyla ile alakası yoktur. Bunun nedeni karşı cinsle olan kötü iletişim olabilir.

İstenilen Kadın Olmada Dış Görünüşün Etkisi

Bir kişiyle iletişim kurmada ilk intiba bazen her şeydir. Çünkü insanlar dışını beğenmediği şeylerin içini merak etmeyebilir. Bunun için dikkat çekmek isteyen bir kadının kıyafeti seçimi ve kıyafetlerin rengi önemlidir.

Fazla çıplaklık ve dekolte basitlik ve hafiflik katacaktır. Bunun yerine şık ve tenine, yaşına uygun kıyafetler giyilmesi daha iyi olacaktır. Renklerin enerjisini ve iç dinamizmini kullanarak etkileyici bir görüntüye sahip olunarak güzel bir ilk intiba bırakılması sağlanabilir Böylece hem ilişkilerde iyileşme hem de psikolojide iyileşme görülecektir.

Bu da insanı ve çevresini daha mutlu bir yapar

Arzulanan Bir Kadın İçin Hareketler, Jest ve Mimikler

Karşı cinsle konuşurken rahat ve özgüvenli olunmalıdır. Mankenler gibi olmayıp güzel onlar kadar özgüvenle hareket edilebilir. Birçok erkeğin bir kadında güzellikten daha çok hareketleri ve özgüvenine dikkat edildiği gözlemlenmiştir.

İnsanlara hayran gözlerle değil keskin kararlı aksine hayran bırakacak bakışlar ile bakılmalıdır. Böylece peşinde peşinden koşacak bir kadın değil peşinde koşulacak bir kadın olunduğu gösterilebilir.

Kadın şayet karşı cinsle konuşuyorsa onun gururunu okşayıp ona bazen onay verilmelidir. Böylece erkek kendini mutlu hissedecektir ve insanlar kendini mutlu hissettiği yerlerde olmayı severler.

Erkeğin onaylandığı  gibi onun jest ve mimiklerinin taklit edilmesinde bilinçaltında ”biz aynıyız” hissi uyandırılabilir. Güzel şeyler anlatmıyor olsanız bile konuşmanızı güzelleştirerek güzel şeyler anlatıyormuş hissi oluşturabilirsiniz.

Girilen ortamlarda şayet içkili ise tabiri caizse körkütük sarhoş olmaktan kaçınılmalıdır. Bu çok kötü bir izlenim yaratacaktır. Kimse sarhoş bir kadını sevimli bulmaz. Kavgaları ve dargınlıkları uzun tutarak karşıdakine bir ceza vermek ilişkiyi hiç iyi bir yere getirmeyecektir.

Bu yüzden cezalar yerine ödüller konulmalıdır. Unutulmamalıdır ki gülümseyen birisi başka bir gülümseyen yüzü doğurur.

İstenilen Kadının İlişkide Kadının Yeri

İlişkilerde genelde kadın aciz ve güçsüz tarafı oynasa da istenilen kadın hür iradeli, özgür, ekonomik özgürlüğü elinde olan ve kendi kendine yetebilen ve kendi ayakları üzerinde durabilen kadındır. Böyle olunduğu sürece hem hayatta hem de ilişkilerde kazanılacaktır Kazanılmış bir hayat mutlu kadınları mutlu kadınlar mutlu toplumları doğurur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir