Banggood Nasıl Alışveriş Yapılır

Banggood Nasıl Alışveriş Yapılır?

Banggood nasıl alışveriş yapılır adlı konumuzda en ince ayrıntısı ile ve indirimli bir şekilde bangoodtan alışveriş yapacağız. Banggood alışveriş sitesi diğer yabancı alışveriş sitelerinden daha çok tercih edilmektedir. Günümüzde döviz kurlarının fazla artmış olması nedeniyle sitedeki ürünlerin fiyatları biraz artmış olsa da yine de diğer sitelere göre en uygun fiyat imkanını kullanıcılarına sağlamaktadır.

Çok uygun fiyata alışveriş yapabileceğiniz popüler sitelerden birisi de Çin’de yer alan Banggood alışveriş sitesidir. Peki Banggood nasıl alışveriş yapılır?, ürünleri kaliteli midir, güvenilir bir site midir? Bu ve bunun gibi birçok sorunun cevabını birlikte inceleyelim.

Banggood İçerik Olarak Nasıl Bir Sitedir?

Banggood alışveriş sitesi, uzun zamandan beri hizmet veren bir sitedir. Sitenin temeli ise Çin ülkesinde yer alır. Özellikle çeşitli kategorileri Ve inanılmaz indirimli ürünleri ile Türkiye’de en çok sevilen yabancı alışveriş sitelerindendir.

Banggood alışveriş sitesinin diğer yabancı sitelerden farklı olan yanı ise kendi ürünlerini kendilerinin tedarik etmesidir. Sayfa ürünleri değişik firmalardan değil bizzat kendisi satıyor. Bu sebeple de diğer sitelerde yaşamış olduğunuz ürünlerin daha kaliteli ve farklı olanlarını bulmak için farklı satıcılara ulaşmak zorunda kalmıyorsunuz. Çünkü sayfanın tek satıcısı Banggood ‘dur.

Ayrıca diğer alışveriş sitelerinde birden fazla satıcı bulunması nedeni ile dolandırılma işlemleri çok fazla oluyor ve kullanıcılar mağdur durumda kalıyordu. Fakat Banggood alışveriş sitesinde satıcının tek bir kişi olması sebebiyle dolandırılmak pek de mümkün değildir. Bu yüzden gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir site oluyor.

Banggood Alıveriş Nasıl Yapılır?

Banggood yabancı alışveriş sitesinden alışveriş yapabilmek için öncelikle gerçekleştirmeniz gereken işlemler vardır. Bu işlemleri doğru ve düzgün bir şekilde gerçekleştirirseniz siz de artık Banggood alışveriş sitesinden alışveriş yapabilirsiniz.

Banggood Sitesi Üyelik Adımları;

  • Banggood alışveriş sitesinden alışveriş yapmak için, ilk olarak sitenin güncel internet adresi linkine tıklayarak sayfaya gidilir.
  • Linke tıkladıktan sonra sayfada karşınıza çıkacak olan sağ üst köşedeki katıl butonuna tıklayarak üyelik formu doldurulur.
  • Üyelik formunu doldururken bilgilerin doğru ve düzgün bir şekilde doldurulması oldukça önemlidir. Çünkü yanlış dolduracağınız bir bilgi nedeniyle ürünleriniz yanlış adres ve yanlış kişilere teslim edilebilir.
  • Üyelik formunu doldurulduktan sonra mail adresinize gidecek olan aktivite linkine tıklayarak üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz.

Banggood alışveriş sitesine üyelik işlemi bu kadar kolay bir işlemdir. Artık üyeliğinizi aktif hale getirdikten sonra Bu sitenin indirimlerinden ve kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

Banggood Sitesinden Ürün Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Banggood alışveriş sitesine üyeliğiniz tamamlandı ve artık sizlerde Bu siteden alışveriş yapabilirsiniz. Peki bu siteden ürünler seçerken nelere dikkat etmeliyiz?. En çok dikkat etmemiz gereken konulardan birisi de budur. Çünkü ürünleri Türkiye’ye yurtdışından getirdiğimiz için ürünlerde yaşanan sıkıntılar dolayısı ile tekrar iade etmek bizler için zor bir süreç olacaktır.

Bu site üzerinden dilediğiniz ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve istediğiniz kategoriden seçimler yapabilirsiniz. Fakat bu ürünlerin ne kadar kullanışlı ve güvenilir olduğunu anlamanın tek bir yöntemi vardır. Bu yöntem ise Banggood alışveriş sitesinin kullanıcılarına sunmuş olduğu çok güzel bir ayrıcalıktır.

Satın alacağınız ürünü beğendiğiniz ve satın almaya kesin karar verdiğiniz zaman, diğer kullanıcılar tarafından ürüne verilmiş Yıldız sayısını kontrol etmeniz sizin açınızdan çok iyi olacaktır. Çünkü Banggood alışveriş sitesi tamamen kullanıcıların yorumlarına açık bir sitedir. Yani sizin alacağınız ürünleri daha önceden almış olan kişilerin yaptığı yorumları okuyarak ve dikkate alarak ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Böylelikle alacağınız ürünlerde beden ve boy gibi sıkıntılar yaşamaz üründen daha memnun kalırsınız.

Banggood Alışveriş Sitesinden Satın Alma İşlemi Nasıl Yapılır?

Banggood alışveriş sitesinden ürünlerin beğendikten sonra satın alma işlemi sırasında yapılacak işlemler oldukça kolaydır. Aslında bu işlemin diğer sitelerdeki satın alma işlemlerinden pek bir farkı yoktur.

Ürün satın alma aşamaları;

  • Alışveriş sitesi üzerinden beğendiğiniz ürünü sepete at seçeneğine tıklayarak sepetinize atabilirsiniz.
  • Ürünü sepete attıktan sonra isterseniz tekrar alışverişe devam edebilir isterseniz de alışverişi tamamla seçeneğine tıklayarak alışverişinizi bitirebilirsiniz.
  • Alışverişi tamamla butonuna tıkladıktan sonra ödeme aşamasına geçilerek ödeme bilgileri tamamlanır.
  • Ödeme aşamasında sepetinizin toplam tutarı ve alışveriş özetinizi görebilirsiniz.
  • Ardından seçtiğiniz ürünlerin getirileceği adresi ve kargoyu teslim alacak olan kişinin isim, soy isim ve telefon bilgilerini doğru ve düzgün bir şekilde girdikten sonra alışveriş işlemi tamamlanır. Bu bilgilerin doğruluğu teslimat açısından oldukça önemlidir.

Bu aşamalar tamamlandıktan sonra siparişiniz oluşturulmuş olacaktır. Artık tek yapmanız gereken ürünün kargoya verilmesini ve teslimatının sağlanmasını beklemek olacaktır.

Banggood Kargo Seçenekleri

Banggood alışveriş sitesi, sayfasında bulunan çoğu ürün kategorilerinde ücretsiz kargo seçeneği sunmaktadır. Genellikle bu kargo seçeneği ise ücretsiz kargo olduğu için yavaş kargo olarak da adlandırılır. Bu kargo seçeneğinde kayıtlı ve kayıtsız kargo olarak iki seçenek karşımıza çıkar. Kayıtlı kargo imkanın da satın aldığınız ürüne dair takip numarası sizlere verilir. Fakat kayıtsız kargoda ise kargonuzu ait bir takip numarası bulunmaz.

Bu nedenle kargolarınız da kayıtlı kargo seçeneğini seçmeniz önerilir. Çünkü almış olduğunuz ürünün an ve an nerede olduğunu takip edebilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. Takip kodu olmayan bir ürünü takip etmeniz mümkün değildir. Eğer takip numaralı bir kargo teslimi istiyorsanız içerisinde registered yazan ifadeleri seçmeye özen gösterin. Çünkü o seçeneklerde kargo takip numarası ile verilir.

Banggood Alışveriş Sitesi Teslimat

Alışveriş bilgilerinizin sisteme işlenmesi, yani sizin ürünü takip edebileceğiniz duruma gelmesi yaklaşık 10 gün gibi bir sürede sağlanır. Üstelik elinizde kargo takip numaranız olsa bile bu 10 günlük süre içerisinde ürününüzün takip edemeyebilirsiniz.

Eğer bu 10 günlük süreden sonra hala siparişiniz sistemde gözükmüyorsa Banggood müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekir. Kargolarınız sistemde göründükten sonra 20 ila 40 gün arasında sizlere teslimatı sağlanır. Özellikle bazı ülkelerde teslimat süresi daha da fazla uzayabilir.

Teslimat süresi 40 gün geçmiş siparişlerde Banggood müşteri hizmetlerine ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Banggood müşteri hizmetleri diğer alışveriş sitelerine göre daha hızlı ve kaliteli bir şekilde hizmet sağlamaktadır. Bu yüzden alışveriş esnasında veya alışveriş sonrasında yaşadığınız herhangi bir sıkıntı da direk müşteri hizmetlerine ulaşarak probleminizi çözebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir